Ons verhaal

Wat doen we?

We ontwikkelden ons label, Rauw, bestaande uit meubels gemaakt van eeuwenoude houtsoorten. Het authentieke hout een totaal nieuwe beleving geven, in stijlen die passen bij de huidige tijdsgeest, dat was onze droom. Er was groei, vernieuwing. Nu, Rauw is puur, eigentijds en stijlvol. Exclusief door onze one-pieces, kleine oplages en producties voornamelijk in Nederland. Maar ook de verschillende collecties zorgvuldig ingekocht op verschillende werelddelen zijn excentriek en ademen Rauw.

We startte Rauw in mei 2018 omdat we altijd al een grote interesse in handel en ondernemen hadden. Dit begon en ontwikkelde zich door ons plezier in de inkoop en verkoop van vintage op internet. We gingen op zoek naar mooi hout en authentieke stukken, en gingen op een gegeven moment ook dingen maken. Het voelde goed natuurlijke materialen her te gebruiken en hiermee duurzaam maar toch stijlvol te zijn. We zaagden een honderd jaar oude spoorwegbiels in 4 plakken en daar was onze eerste trots geboren, een robuuste tafel vol gebruikssporen en littekens. Een oude houten plank verteld een verhaal, heeft al zoveel meegemaakt en geeft een meubelstuk een unieke uitstraling.

Wie zijn wij?

Lovers, Friends en geboren tegenpolen die gek genoeg op zakelijk gebied heel erg kloppen. Je noemt het ook wel eens yin yang, het vangt elkaar op, is totaal anders maar zonder elkaar niks waard. Daardoor zijn we creatief, out of the box denkend, zakelijk, commercieel en met beide benen op de grond. We hebben een uitgesproken smaak en vinden het ontzettend leuk om deze te vertalen naar een origineel en eigentijds concept. En daar was Rauw.

Deze uitgangspunten vatten we samen tot de ambitie om met het concept een mooi merk te presenteren voor onze klanten en ook een platform neer te zetten waar wij al onze ideeën, creatieve uitspattingen en vreugde uit het leven in kwijt kunnen.

Het proces is simpel, inkopen van mooie producten, we maken, handelen, en zijn bezig met onze handen. We worden vies, zijn creatief in denken en doen, en zijn precies waar we willen zijn. We maken geen grote oplages, doen elke dag wat we leuk vinden en proberen mooie producten op de markt te zetten.

“Two roads diverged in a wood and I, I took the one less traveled by. And that has made all the difference.”

Waar richten we ons nog meer op?

Bij de tweede tak richten we ons op de verkoop van tweedehands meubels,  vernieuwd, opgeknapt en gemaakt tot iets eigentijds. We proberen de
authentieke hoogstaaltjes uit de massa te zoeken en ze een nieuw plekje bij iemand anders te geven. Want zoals we zeggen ‘’someone’s trash is someone’s treasure’’.

Hieronder een link met een voorbeeld:
Industriële houten salontafel op zwaar stalen frame

Welcome to our World.. and enjoy..

The Video Is Still Being Made

"meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date"