Algemene voorwaarden

Prijzen.

Alle prijzen op deze website zijn in euro’s inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien in uitzonderlijke gevallen twee bestellingen elkaar kunnen kruizen op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

Afhalen of bezorgen.

De producten die op voorraad zijn, kunnen worden afgehaald bij onze loods. Op de website vind je het bezoekadres, we zijn alleen open op afspraak. Bezorgen is uiteraard ook mogelijk. We hebben geen eigen transport maar regelen dit via een transporteur. Verzending binnen Nederland is gratis, retourneren is voor rekening van de koper. Verzending naar het buitenland is op aanvraag. Levering is op werkdagen en tot de voordeur. In overleg zijn andere mogelijkheden bespreekbaar. Mocht een bestelling tijdens verzending of levering om wat voor reden dan ook geweigerd worden door u via de transporteur, zijn deze kosten voor eigen rekening. Rauw interieur is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan als je zelf het vervoer organiseert.

Betaling.

Bij het afhalen van producten in ons magazijn kun je ter plaatse betalen, op het moment alleen nog contant. Of eventueel d.m.v. bankoverschrijving. Bij bezorging betaald u het product in èèn keer via de verschillende betaalmogelijkheden op de website. Het bedrijf Mollie handelt deze betalingen af voor Rauw interieur. Zolang het product niet volledig betaald is blijft het eigendom van Rauw interieur.

Retour.

Via de website bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Het retour sturen moet vooraf schriftelijk gemeld worden via info@rauwinterieur.nl en het product dient in de originele (onbeschadigde) verpakking en onbeschadigd bij Rauw interieur aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.

Garantie.

De oude en doorleefde uitstraling van bepaalde producten zijn juist het unieke en sfeerbepalende element van de meubelen. In onze loods heeft u altijd de mogelijkheid de producten te komen bekijken, wij geven geen garanties achteraf. We controleren de originele oude materialen bij inkoop, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze materialen 100% houtwormvrij zijn. Wij verkopen onder andere meubels die gemaakt zijn van hout. Hout is een natuurproduct en werkt altijd! Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming, vocht e.d.), kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Let op: Bij vloerverwarming is de kans op droogtescheurtjes aanzienlijk groter! Ook vochtige ruimtes (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet geïsoleerd zijn of bij lekkage) kan ook werking/ uitzetting van hout of oxideren van ijzer veroorzaken, controleer dit alvorens de meubelen te plaatsen.

Rauw interieur is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout en of ijzer.

Aansprakelijkheid.

Rauw interieur aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten. Ontwerpen, afbeeldingen en teksten. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Onze foto’s worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. We plaatsen meerdere foto’s van elk item om een zo duidelijk mogelijk beeld van het product te geven. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid afwijken van de weergave op je scherm. Rauw interieur is niet aansprakelijk voor deze afwijkingen.

Privacy policy.

Wanneer je een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om de bestelling af te handelen en contact met je op te nemen. Rauw interieur verstrekt deze persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met deze persoonsgegevens.

Levertijd.

Onder de levertijd wordt verstaan de tijd vanaf het doen van de betaling (en daarmee de bevestiging van de bestelling) en het moment dat het meubel Rauw interieur (magazijn in Haarlem) verlaat tot het product geleverd word bij de klant aan de voordeur. Wij leveren ook vanuit de fabrikant zelf, de levertijd voor deze items staan vermeld bij de items zelf. Dit doen wij om onze vaste lasten zo laag mogelijk te houden, zodat wij onze producten goedkoper kunnen aanbieden. Rond feestdagen en de zomervakantie kan de levertijd uitlopen wegens seizoenspieken en vrije dagen. Een overschrijding van deze indicatieve leveringstermijn geeft de klant geen recht tot ontbinding en/of schadevergoeding.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.